Välkommen till vår värld!


- N Y H E T E R -

VINPROVARLÅDAN

Grand Labels

WineTasting No:1

Intresserad av vinprovning? Nu har vi gjort det enkelt för dig att ha en egen vinprovning hemma bland vänner. Vi har satt ihop en blandlåda som består av 6 stycken endruvs viner. Så med denna blandlåda får ni möjligheten att prova några av de klassiska druvorna. Vilken blir din favorit?

Pärlande vin

MOSCATO

Mixlåda 


Vinerna med de ikoniska bubblorna.


Vi har nu skapat en Mixlåda med alla Moscato viner. Nu kan man enkelt prova sig fram till sin favorit bland dessa härligt pärlande  viner från Jakkalsvlei.


Mixlådan innehåller följande viner:

2 flaskor White Moscato

2 flaskor Pink Moscato (La Perlé Rosé)

2 flaskor Red Moscato


Givetvis finns dom att beställa separat.

Klicka på mer info.

 

Red Moscato

RED MOSCATO


Sött pärlande rödvin


Sist ut i Moscato serien släpper vi nu Red Moscato. Ett friskt och fruktigt sött pärlande rödvin.  Här hittar man smaker som friska sommarbär,  jordgubbar och körsbär. Ett vin som kan njutas i goda vänner slag som sällskapsdryck under en t ex varm sommarkväll, men självklart så kan det avnjutas året runt.


Red Moscato finns i Beställningssortimentet på Systembolaget.

Sauvignon Blanc

&

Spätburgunder

- Grosskarlbach -


Nu har vi lanserat ytterligare några riktigt härliga viner från Mussler i Beställningssortimenet på Systembolaget.


Under våren har vi varit ute på flera vinprovningar och haft med oss dessa godingar från Weingut Mussler. Responsen har varit väldigt positiv, så därför har vi beslutat att släppa dessa i Beställningssortimentet på Systembolaget. Så nu kan alla få njuta av dessa fantastiska vinerna även hemma.

PINOTAGE ROSÉ


28 Mars så släpptes äntligen Pinotage Rosé i Beställningssortimenet på Systembolaget.


Louis van der Riet som är vinmakaren på Jakkalsvlei har tagit fram en härlig torr Pinotage Rosé som har de ikoniska smakerna som bara en Pinotage har. Första gången den släpptes blev det en rejäl succé,  lagret såldes slut och allt gick till hemmamarknaden. Produktionen utökades  så  nu får vi också ta del av detta härliga rosévin. 2021 utsåg detta vin till ett av de fem bästa Pinotage Rosé  i hela Sydafrika!

CHENIN BLANC


Vi har breddat vårt sortiment från Jakkalsvlei. Nytt för i år är denna trevliga Chenin Blanc, eller Steen som den kallas i Sydafrika.