Grand Labels

- Wines & Spirits -


Grand Labels är ett svenskt företag med fokus på att hitta drycker som lyfter varje tillfälle till något extra. Vårt säljkontor finns i Dals-Ed och våra drycker lagerförs och distribueras från vårt lager i Stockholm.


Vi riktar oss mot restauranger, vinbarer och hotell, oftast familjeägda, som vill erbjuda sina gäster en kulinarisk upplevelse tillsammans med drycker från  producenter som jobbar efter det klassiska hantverket. Allt för att ge gästerna en minnesvärd smakupplevelse.


Våra leverantörer tillverkar sina produkter efter det traditionella och förstklassiga hantverk som gått i arv i flera generationer. Ibland så produceras de också bara i begränsade utgåvor, vilket gör att vi ibland måste vara snabba för att kunna få njuta av dessa drycker. 


Vår nyfikenhet att hitta nya leverantörer gör att vi ständigt utvecklar vårt utbud, vilket skapar också möjligheter för våra kunder att erbjuda sina gäster något speciellt för varje tillfälle. Producenterna som vi jobbar med idag kommer från Frankrike, Italien, Spanien, Sydafrika och Tyskland, men vi är alltid öppna för att hitta nya spännande producenter oavsett vart i världen de befinner sig.


Vår strävan att utvecklas märks framför allt i vårt proaktiva arbete med att kontinuerligt söka nya intressanta samarbetspartners med samma livsfilosofi som oss på Grand Labels - "Live Life Grand"

Henrik Zetterlund

- Ägare och grundare -

Diplomerad Sommelier