Från mitten av augusti till slutet av september äger ett av årets viktigaste ögonblick, druvskörden, av alla deras druvsorter: Macabeo, Xarel-lo och Parellada. Under denna process måste Xavier Jané, oenologen, fatta avgörande beslut för att bestämma egenskaperna och kvaliteten på cavan som han kommer att producera. Ett av dessa beslut är att välja det optimala ögonblicket för att skörda druvorna, välja lämplig grad av mognad, vilket säkerställer att det når en perfekt balans mellan syra och sötma i deras Reserva Cava - Brut Nature.
Färg: Halmgul
Doft: Citrus och gröna frukter.
Smak: Citrus, grönt äpple, grönt te och gräs.
Druvor: 50% Xarel-lo, 30% Macabeo och 20% Parellada.
Lagring: Minst 24 månader på sin jästfällning i flaskan.
Syra: 5,50 g/l
Sockerhalt: 3 g/l
Alkoholhalt: 11,5% vol.
Flaskstorlek: 750ml
Antal per kolli: 6 flaskor
Serveringstemperatur: 6-8°C
Passar till: Aperitif och fisk- och skaldjur
Från mitten av augusti till slutet av september äger ett av årets viktigaste ögonblick, druvskörden, av alla deras druvsorter: Macabeo, Xarel-lo och Parellada. Under denna process måste Xavier Jané, oenologen, fatta avgörande beslut för att bestämma egenskaperna och kvaliteten på cavan som han kommer att producera. Ett av dessa beslut är att välja det optimala ögonblicket för att skörda druvorna, välja lämplig grad av mognad, vilket säkerställer att det når en perfekt balans mellan syra och sötma i deras Reserva Cava - Brut.
Färg: Halmgul.
Doft: Citrus och gröna frukter.
Smak: Citrus, grönt äpple och gräs.
Druvor: 50% Xarel-lo, 30% Macabeo och 20% Parellada.
Lagring: Minst 24 månader på sin jästfällning i flaskan.
Syra: 5,85 g/l
Sockerhalt: 10,1 g/l
Alkoholhalt: 11,5% vol.
Flaskstorlek: 750ml
Antal per kolli: 6 flaskor
Serveringstemperatur: 6-8°C
Passar till: Aperitif och fisk- och skaldjur
Från mitten av augusti till slutet av september äger ett av årets viktigaste ögonblick, druvskörden, av alla deras druvsorter: Macabeo, Xarel-lo och Parellada. Under denna process måste Xavier Jané, oenologen, fatta avgörande beslut för att bestämma egenskaperna och kvaliteten på cavan som han kommer att producera. Ett av dessa beslut är att välja det optimala ögonblicket för att skörda druvorna, välja lämplig grad av mognad, vilket säkerställer att det når en perfekt balans mellan syra och sötma i deras Gran Reserva Cava - Brut Nature.
Färg: Halmgul.
Doft: Citrus och gröna frukter.
Smak: Citrus, grönt äpple, päron och mineraler.
Druvor: 60% Xarel-lo, 30% Macabeo och 10% Parellada.
Lagring: Minst 36 månader på sin jästfällning i flaskan.
Syra: 5,58 g/l
Sockerhalt: 2,7 g/l
Alkoholhalt: 11,5% vol.
Flaskstorlek: 750ml
Antal per kolli: 6 flaskor
Serveringstemperatur: 6-8°C
Passar till: Aperitif och fisk- och skaldjur